S u n d a y

Goddag på er! Somnade runt klockan 4 inatt, kunde verkligen inte sova så vaknade ganska sent idag. Världens huvudvärk vaknade jag till. Så har ätit lite lunch och tagit det lugnt nu på morgonen. Skulle träffa Johanna idag men vi tar det imorgon istället eftersom jag ska iväg vid 7 tiden till stallet och ha insläpp. Tänkte visa er det jag köpte igår strax, är riktigt nöjd med mitt köp även fast det bara blev två plagg. :) 
 

Planer: imorgon + kommande veckan

Planerna för imorgon är att försöka få mig en liten sovmorgon och ta det lugnt på morgonen, senare mot eftermiddagen träffar jag min bestie som jag saknat så mycket. Blir nog en rätt bra dag imorgon fast än det är söndag. På måndag och tisdag jobbar jag som vanligt, på onsdag och fredag har jag hemstudiedag. Så nästa vecka blir ganska chill! 
 

WANTIES

Nästa månad, då ska jag försöka köpa något utav detta. Stövlarna och väskan är från Belle shoes, tröjan och bikinin är från H&M och jackan är från Veromoda. 

i n s p i r a t i o n

Tumblr_mhk7ch3zjy1s0qhono1_500_large
Tumblr_mhhde3hqhd1rp4sw3o1_500_large
Tumblr_mhcqtzcu4j1rb2p09o1_500_large
Tumblr_mhlb59qday1s2sf4zo1_500_large
0221_large
Tumblr_mhie2hxqgl1r6ingyo1_500_large
Tumblr_mhkzd4mgvs1s28603o1_500_large

Sugiga Sverige.

Fy vad Sverige suger på att skicka folk till final. David Lindgren var helt ok, men den andra? Nej, det passar inte in. 
Vad tyckte ni? 
 

S a t u r d a y

Hejhå alla fina! Vaknade upp vid 10 imorse brevid min älskade pojkvän, var dock lite sur på honom imorse så gick ner och kollade på tv istället för att mysa med honom. Haha vilken kärleksfull flickvän va? Vid ett tiden åkte jag, mamma och min pojke till Haninge centrum för att kolla runt lite. Hittade inte så mycket, ett par jeans från ginatricot och en tröja från bikbok. Kan visa sen. Sen efter det till stallet en sväng, nu sitter jag hemma och väntar på pojkvännen som är iväg och köper pizza till oss två. Ikväll får det bli en myslördag igen med lite pizza och cola + chips o dipp framför melodifestivalen, så MYS! 
 

Mys

Fredags myset har börjat! Sitter och kollar på gladiatorerna med världens bästa pojkvän. <3 hoppas ni har en underbar kväll!


FREDAG

Godmorgon på er! Vaknade imorse med huvudvärk och mensvärk så stannar hemma idag, har försökt göra allt för att få bort värken men det hjälper inte :( men iallafall så är det äntligen fredag idag och ikväll blir det mys med min pojke med lite godis och chips. Hörs lite senare..!