HOMEEEE

Uh, vilken kväll/natt det blev igår alltså.. Att ligga fyra pers i en säng är inget jag rekommenderar, det blir jävligt trångt & varmt för den delen. Har sovit som en kratta inatt, alltså nästan ingenting. Blev lite väl mycket alkohol igår också, så det slutade ju med att jag stod och spydde igen, fast denna gång var det ju inte framför polisen :) Men det gick bra tillslut.. Inatt sover jag hos Johanna igen, för ikväll blir det grillkväll med några goa människor. Innan det ska jag fixa med lite tvätt, duscha & fräscha till mig litegrann tänkte jag. Uppdaterar senare!

HELLO ESTLAND!

Tja vänner! Gissa vem? Jo johanna! ;) Jag tycker att nooras blogg blivit lite väll trött på senaste tiden så jag bloggar åt henne nu! Visst är det awesome! Ska jag berätta lite om dom senaste dagarna..? ja klart jag ska! Vi har hängt rätt mycket med pata, vem är pata då? Det får noora berätta sen ;) Iallafall så ska vi supa idag, ska bli förjävla kul! Bara glömma allt tråkigt som hänt dom här dagarna, kommer bli awesome! 
Besök min blogg om ni vill! :) 
www.johannaalmstrom.devote.se 
puss!


Baldagen & efterfesten...

Ha-ha, vågar jag ens berätta?.. Jodå, man lever bara en gång så let's go! ;)
.
Jag gick till salongen för att fixas, efter typ två timmar så var jag äntligen klar. Så då var det bara att rusa iväg och möta upp tjejerna i klassen för att ta några bilder och sedan åka limousin i 45 minuter innan vi går in till själva "balen". Det var riktigt jävla roligt måste jag säga, har aldrig haft så jäkla kul alltså!.. Efter allt det roliga så var det att gå in till centrum där själva balen var, var faktiskt inte så roligt där inne som jag trodde det skulle vara, men det funkade. Blev hämtad ungefär vid 11, sen hem och byta om och iväg på efterfest i Nyfors där MASSOR utav folk var. Jag var rätt borta redan när jag kom dit, och redan påväg dit. LÄS detta: (Jag hade inte ätit någon middag den dagen) så det var utav de anledningarna det blev som det blev. Jag stod och spydde framför polisen, men inte gjorde de någonting, först tänkte de köra hem mig men nej så vart det inte.. Men kom ihåg att man lever bara en gång, ibland måste man få köra all in i sitt liv, och denna gång gjorde jag. Jag var ledsen men samtidigt jävligt glad för att ha gått ut nian och precis fått sommarlov!.. :) 






 


BLOGGAPPEN KRÅNGLAR

Bloggappen krånglar en hel del, därav ingen uppdatering och för att kunna uppdatera behöver jag en dator, men då jag nästan aldrig är hemma längre så har jag inte kunnat sitta vid någon data. Men nu är jag hemma, ska fixa lite hemma och sen hämta lillebrorsan från dagis.. Berättar om mina senaste dagar lite senare.. :)

Ingen update idag!

Kommer inte uppdatera idag, har haft skolavslutning som var en av det värsta på länge, har nog aldrig gråtit såhär mycket :( ikväll har jag bal och sen är det efterfest så jag hoppas ni förstår varför uppdateringen kommer vara låg!


Svar på tal:

Svar på tal till dig JL.
"Jag blir galen!! Jag vägrar tro på att du är 16. Du ser ju minst ut som 20 iaf. Lägg upp ett bevis :)"
.
Haha, gulligt av dig. Jag är 16, och har faktiskt bevis på det. Beviset får komma upp någon annan dag! :)


Nattprat <3

Ligger och snackar i telefon med min bästavän just nu, efter det blir det att sova! :)


Min dag idag:

Har varit en sorgsen dag idag, men ändå en rolig. Dagen började med skola, där var det skåpstädning och avslutningslunch för oss nior som går ut skolan imorgon :( var riktigt god mat och lärarna slavade för oss för första gången. Därefter var det samling i klassrummet, våra lärare (två av dem) hade gjort en låt så de sjöng upp den för oss.. Var riktigt roligt att höra men ändå riktigt sorgligt, kom inte bara några tårar utan många!.. Kan verkligen inte förstå att det är slut redan imorgon, efter 4 år i min härliga klass så är det snart slut, och vi splittras för alltid. :( har gråten i halsen men försöker hålla det inne, för imorgon har jag hela dagen på mig att gråta :(
.
Efter skolan drog jag och mötte upp Johanna i centrum, köpte det sista inför imorgon, så nu är det klart med det! Därefter åkte vi iväg och träffade lite vänner och hade det trevligt på bonza. Nu sitter jag med färg i håret och ska strax tvätta bort det och sedan hoppa in i duschen för att göra mig fräsch inför morgondagen.. Uppdaterar mer sen!.. (lite bilder från idag)


Hemma hos Johanna!

Hallå, sitter hos Johanna just nu, vi har precis ätit middag och ska strax ut och träffa lite vänner! Imorgon är det bal äntligen, och så blir det lite efterfest på det! Berättar om min dag lite senare.. Puss :)


HOME

Kom hem för ungefär en timme sen från Märsta, är svinigt trött och har mycket tankar i huvudet, mycket att tänka på. Vad vill jag, vad vill jag inte? Det är just det som snurrar i huvudet på mig just nu.. Imorgon är det en ny dag - nya tag, och imorgon ska jag till skolan och därefter träffa Johanna och köpa lite saker inför balen! Godnatt sweethearts :)


Naglarna är klara!

Nu är mina naglar efter 2 timmar äntligen klara :) sååå sjukt nöjd!


Hos Evelina:

Live uppdatering från Evelina, haha ironi ;) snart ska vi iväg till mikaela för att få naglarna fixade. Därefter är det middag och sen åker vi säkert hem!.. Ska ut och träffa lite vänner när jag kommer hem så uppdaterar säkert när jag ska gå och lägga mig :) puss så länge.


Ändrade planer!

Blev ändrade planer... Hinner inte följa med Johanna till Haninge då vi ska iväg tidigare än vad jag trodde, så nu ska jag fixa det sista sedan åker vi och hämtar lillbrorsan och vidare därifrån mot Märsta för att först ta en fika med min fina Evelina som fyller år imorgon, sen äntligen fixa naglarna! :) Bloggar kanske där borta, annars när jag kommer hem!

Godmorgon!

Godmorgon..! Har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv, har sovit skit dåligt inatt för att jag vaknat upp för att kolla till mitt öga. Jobbigt värre! Ska strax börja fixa mig och följa med Johanna till Haninge och kolla efter balskor till henne. :) och ikväll fixar jag ju somsagt mina naglar!

Uppdaterar senare, nu ska jag sätta fart! Puss


Godnatt!

Godnatt..! Imorgon väntar en förhoppningsvis bättre uppdatering från min sida, ska försöka förbättra mig på det. :) Nu ska jag stänga av, och hoppa ner i säng och förhoppningsvis kunna sova med mitt onda öga.. :(

MUSIC


SÄMST uppdatering...!

Hej... GOSH vilken dålig uppdatering! :( Har haft fullt upp hela dagen, varit i skolan och träffat vänner och planerat efterfesten som jag ska på efter balen som är på torsdag. Har verkligen fullt upp nu när allt ska fixas och donas. Har också åkt på en ögoninflammation, lagom sådär till balen. NOT. Verkligen inte kul, gör ont som satan! :(
.
Imorgon är det tisdag och jag tänker stanna hemma från skolan eftersom vi ändå bara ska till stan och inte göra någonting, så jag stannar hemma och provar min balklänning i lugn och ro igen och ska dessutom försöka göra så att mitt öga blir frisk till balen..! Efter jag fixat det, åker jag till märsta för att fixa till mina naglar till balen, får bli gele naglar med fransk manikyr tror jag. :)

Skriv era namn!

Börjar bli lite smått obehagligt när jag får kommentarer såsom "söt, mys med mig istället, puss" osv.. Från folk som skriver sig som anonym. Så snälla ni, skriv era fina namn så att jag slipper känna en massa obehag :)


Godnatt!

Hej på er!
Uppdteringen har varit väldigt låg idag, men jag har ju andra saker att fixa i mitt liv också. Var ute och träffade några vänner och hade det allmänt trevligt, kom hem för ungefär en timme sen, har fixat klart allting för imorgon då vi har camp valley..

Nu tänkte jag försöka sova så jag orkar gå upp vid halv sju i imorgon. Lycka till säger jag bara! Godnatt :)


Ut och röja!

Haha skoja, ska ut och träffa lite vänner. Orka sitta inne nu när det är sol och fint väder :)


Min balklänning:

Har fått några kommentarer om vart jag Köpt min balklänning, tänker faktiskt inte svara på det förrän jag har haft min bal som är på torsdag just för att folk inte ska härma mig. Har faktiskt inte köpt den i någon affär, utan beställt den på nätet :) efter balen berättar jag gärna!


GODMORGON

Godmorgon på er!
Är svinigt trött idag, vaknade för någon minut sen. Orkade inte ens tvätta bort gårdagens smink heller, illa. :( nu ska jag och Johanna dra oss lite i sängarna sen äta en fet frukost! Passar bra till söndagar tycker jag :) hörs sen!


HEMMA

Nu är vi hemma från en väldigt kaosig men ändå en rolig kväll, och vi har inte gått och lagt oss ännu. Hur ska detta sluta? ;) sover somsagt hos Johanna inatt igen! Godnatt på er


Partyyyy

Nu blir det party, uppdaterar sen ikväll/inatt. Puss mina bajskorvar :)


Moooot stallet!

Vovvisen är med till stallet för första gången :)


Planer för idag:

Planerna för idag:

Kom precis hem och ska strax börja fixa mig och röra mig mot stallet, därefter hem igen och packa lite saker och sova hos Johanna igen!.. Ikväll är det party som gäller, om vi hittar något såklart! Vad ska ni göra denna inte så fina lördag? :)


Godmorgon!

Vaknade precis, sovit som en stock hela natten sååå skönt :) ska strax pallra mig hemåt och fixa mig lite för att sen åka till stallet..!


Hemkommen från Alby!

Kom precis "hem" från Alby, eller rättare sagt till Johanna. Sover här inatt, är för trött för att pallra mig hemåt.. Imorgon står en del planer på schemat! Mer om det imorgon, godnatt :)


Mys i alby


UTGÅNG

Nuuu ska jag ut och tralla, uppdaterar mer sen! ;)


Svar på tal:

Till dig Heidi, klart det är lugnt att du lånar bilden. Äntligen någon som visar respekt och frågar först :) kram på dig, och ha en bra fredag!


Min balklänning har kommit!!!

Glad tjej 123!


Hemma nu!

Är hemma nu, fast inte själv utan med mina fina tjejer. Väntar på mitt paket som mamma är iväg och hämtar, mina älskade balklänning kommer :) efter det ska vi iväg igen!


Iväg på ärende!

Nu ska jag och Johanna iväg på ett ärende, bloggar när jag är tillbaka! Puss :)


Till er som tar MINA bilder:

Ni som har tagit mina bilder från Anncelo träffen jag hade med dem (från annicaomarcelo bloggen), så vill jag be er att om ni tar bilderna så länka min blogg eller skriv att det är jag som tagit bilderna om inte det, kan jag polisanmäla er. Känns lite sjukt att folk ska ta förgivet och tro att de får göra så, utan tillstånd. Detta är då en varning, man får självklart ta bilder men FRÅGA först innan ni gör det..! Ser jag att ni inte länkat/skrivit att det är jag som tagit bilderna kan jag lika gärna polisanmäla er. Tycker det är jätteroligt att ni vill använda mina bilder osv, men kom ihåg att fråga först. Tack för ni visar hänsyn! :)

Mot Johanna!

Har slutat och allting, nu ska jag gå till Johanna för att umgås och ha det allmänt trevligt! Hoppas ni får en underbar dag :)


Mat i solsken

Sitter och äter lunch med Emelie, slutar om 30 min och det är fredag. Livet leker :) planerna för idag är att jag ska hämta ut min balklänning, sola, träffa Emelie. Lyckad fredag låter det som :)


Godmorgon!

Godmorgon på er! :)
Vaknade för någon minut sen, är galet trött. Ska hoppa in i en dusch lite fort sedan fixa mig inför skolan.. It's friday! Bara 3 dagar kvar i skolan sedan är det sommarlov och därefter börjar gymnasielivet... Huh! Kommer uppdatera mer när jag kommer hem, puss så länge!


GODNATT

Tom på ord, är trött och jag kommer somna snart. Bäst att vi sätter punkt för idag. Godnatt på er :)


I N S P I R A T I O N

Tumblr_lv7kxopbum1qdnud7o1_500_large
Tumblr_lxe6l6saiv1r69tzro1_500_large_large
Jewellery_blue_bracelet_girl_jewelry_ring-5be0f8af83ef1eeb04937e72ca1b1f44_h_large
Cool_20ripped_20jeans-f35275_large
Tumblr_lp1lifwrao1qmldtpo1_500_large
538631_398370586870245_209077439_n_large
Tumblr_m59gh0jion1rqlumto1_500_large

Skriv ditt namn - istället för att vara ANONYM!

Vad är det ni är rädd för? - Skriv ditt namn, istället för att vara anonym. :)
Är hemma från stallet nu, ska strax käka middag, en sen middag fick det bli idag. Imorgon är det skola och skoldagen ska tillbringas ute på en strand, vi ska käka gott, lyssna musik, leka lekar (?) och bada!.. Sedan så är det ju fredag imorgon, det betyder vadå?.. Utgång? Maybe :)

Påväg hem


Så glad!

Blir så glad av alla fina kommentarer, och för att ni stöttar mig efter allt hat jag fått :) nu beger jag mig mot stallet, är där några timmar så uppdateringen kommer vara låg tills jag är hemma igen.


Till er som inte tror mig!


FUCK (you) haters!

Tänker först och främst säga, fuck you HATERS! Igår fick jag ett telefonsamtal av en väldigt nära vän, tänker faktiskt inte nämna namn då hon också kan bli hatad osv.. Jag fick höra att folk säger att Marcelo dejtar mig i smyg bakom Annicas rygg, för det första så stämmer detta INTE och för det andra varför skulle jag vilja förstöra mellan dem två, alltså mellan Annica & Marcelo?.. Det är helt sjukt att folk som inte ens känner mig, eller honom startar rykten om sådant. Jag är en 16 åring tjej, som kanske är ett fan av honom, inget mer med det! Och sen vill jag även säga att - tro vad fan ni vill. Ni behöver inte tro på att det var Marcelo som frågade mig om jag skulle till stan. Jag har till och med bildbevis på det som jag tänkt lägga upp för att folk ska tro på mig. Okej, jag är en okänd människa, klart man inte behöver tro på mig men kom igen att börja hata mig efter att jag träffat Annica och Marcelo går ju bara för långt! Ryck upp er och ha koll på erat egna liv istället för andras. TACK för mig.



ÄNDRINGAR

Ändrat bilden uppe i headern, tryck F5 om du inte ser den nya! ;)

DAGEN IGÅR

Åh min dag blev lyckad ändå...till slut. :) Trodde efter typ två timmar i stan att jag inte skulle få träffa dem men det fick jag..! Jag och min tjejkompis gick en sväng i stan, men drog vidare till gamla stan för att sitta vid kajen och ta bilder. Min tjejkompis med namn Johanna sa till mig "där sitter ju marcelo & Annica, och pekade" Och jag var helt lost, fattade inte vart så för jag trodde hon bara skojade med mig så jag sket i det. Men sen när jag fick syn på dem, då vart jag ingen fjortis som skrek runt utan jag tog det väldigt bra om jag ska vara helt ärlig.  Där satt dem och åt glass och hade det allmänt mysigt. Sen började allt snack, det var som att träffa någon kompis och bara babbla på, men väldigt konstigt kändes det som (på ett bra sätt) eftersom jag följt dem från dag ett till slutet på tv. Vi pratade om allt möjligt, allt från himmel till jord och så tog vi även massor utav bilder. Marcelo var väldigt öppen och var väldigt social och verkligen ingen såndär badboy som man kanske uppfattat honom som på tv, somsagt bb har vinklat ut honom väldigt hårt, medan Annica som bara varit ute i "verkligheten" i några dagar efter att ha suttit inlåst i ett hus i 106 dagar var mer blyg eller tyst av sig, men en väldigt söt tjej! Där satt vi och pratade i ungefär 30 minuter. Och vill bara påpeka att det där som BB Jessica skrivit på sin blogg om otrohet med (hanna w & jennifer) INTE stämmer, hon skriver så bara för att locka till sig läsare, så gör ju alla "bloggare" för att bli stora - genom att snacka skit.. Något som inte uppskattas av många! Jag hälsade jätte mycket från denna blogg, och dem hälsade mycket mycket tillbaka att bloggen är så fin & att alla anncelo fans är så underbara som tror på dem. Igår kväll startade även M & A sina bloggar så ni kan följa dem och att Annica kan berätta hela historian om det där med Fredrik. (Annica åker till Östersund i slutet av veckan, men har ej bestämt om Marcelo ska med eller inte.) Det var otroligt roligt att träffa dem båda, och vi sa det att vi säkert kommer träffas igen!  (Bilderna är tagna av mig)
Annicas blogg: http://annicaenglund.blogg.se
Marcelos blogg: http://penamarcelo.blogg.se






Ny start - hur länge kommer detta hålla?

Ha-ha, att jag har en ny start har jag nog sagt flera miljarder tusen gånger. Men vafan, man lever bara en gång. Så nu kör vi en NY start igen..! Eller ny och ny, fortsätter på min "gamla" blogg eller vad man ska kalla det. :) Är hemma från skolan idag, tänkte att det var riktigt onödigt att gå dit eftersom vi bara skulle se på film, därefter käka lunch sen sluta. ONÖDIGT RIGHT!? .. Igår var en otroooligt rolig dag, berättar mer om det snart..... Stay tuned ;) (En bild säger mer än tusen ord, det var så va?)