Fullt upp!

Haft fullt upp hela dagen, våra "helg barn" har varit här sen igår, så det är fullt upp med 3 småbarn. Varit ute och åkt pulka, ätit, kollat på film osv.. Nu sover den minsta, och dom andra två är uppe och spelar :) när alla är tillräckligt pigga åker vi till stallet! Ikväll får vi även gäster, så det är fullt upp från morgon till kväll, uppdaterar senare! Puss


Rest In Peace

Rest In Peace Whitney Houston <3


Just nu:

Melodifestivalen med Johanna!


Fix!

Oherregud vad statestiken är låg men whatever, hade inte ens tänkt att "satsa" på bloggen. Men det är skönt att få skriva av sig sådär ibland (därför jag har bloggen) - Ska strax börja fixa mig, duscha & klä på mig för att sen åka till stallet. Ikväll blir det som sagt melodifestivalsmys hos mig med Johanna och kanske Emelie..? Hörs sen!

Godmorgon!

Somnade på soffan igår kväll, vaknade en timme efter och gick direkt till min säng och somnade direkt.. Det var min fredagskväll, rolig va?.. ;) *ironi*

Idag är det lördag, jag och Johanna tänkte kolla på melodifestivalen hos mig ikväll med lite gott som godis kanske? :) men innan dess ska jag till stallet med mamma och tänkte ta en uteritt med bianca en snabbis.. Ingen direkt speciell lördag sådär, vädret suger (minus grader) då blir det ju svårt..

Kollar när lillebrorsan spelar just nu, har inget annat för mig. Är så sjukt trött också, hmm :(


Gaygalan 2012

Tänkte uppdatera lite fort bara, ligger och kollar på Gaygalan. Varför är dom flesta bögar så snygga för?.. :( lite synd att dom e bögar faktiskt!


Woho internet funkar!!!

Woho internet funkar igen!!.. Och ett extra plus för att det är fredag :) varit i skolan idag som vanligt, inget som var jobbigt direkt förutom att jag och Emelie fick gå en promenad i miljoner år (för vi var inte med på idrotten) men iallafall, fredag idag.. Planerna för idag var att egentligen dra på fest med Emelie, Emilia & Johanna. Men både jag och Emelie är helt slut efter denna vecka, haft nationella och massa.. Så vi sket i det! Ska stanna hemma heeeela kvällen och bara chilla sönder, har direkt ingen lust att dra ut då det är så svinigt kallt ute :( hörs sen, pusssss


Inget internet för tillfället...

Någon jävel har hackat sig in på våran router (internet) för dom tröga, så vårat internet funkar inte för tillfället för vi håller på och fixar till om allting! Så uppdateringen kommer vara väldigt låg, så sista inlägget för idag och så får jag hoppas på att det funkar till imorgon! Hejs svejs så länge :)

Home

Kom hem från skolan för ett tag sen, har bara tagit det lugnt sen dess. Nationella gick helt OK tycker jag!.. Ska fortsätta att kolla på tv och dricka upp min vitamin well nu! ;) Puss


Goodmorning!

God morgon!
Vaknade för ett tag sen, skit trött :( ska strax bestämma kläder och fixa mig lite snabbt. Sedan bege mig mot skolan och göra nationella i tre timmar, hörs efter skolan!


GODNATT

Ska kolla klart flash pranked sen gå och lägga mig och försöka få mer sömn än vad jag brukar inför imorgon.. Önska mig lycka till :) godnatt på er!


Tv kväll!

Kom hem för ungefär tio minuter sen, har varit iväg med mamma och köpt lite gott till imorgon då jag somsagt har nationella i tre timmar :( men iallafall, ska slänga mig i soffan och kolla på först efterlyst sen Jersey shore. Ha en underbar kväll ni andra, puss!


Hundvalpar

Såna här små söta saker kanske kommer till oss om ungefär en månad, läs ordet kanske igen!.. Inget säkert förrän om några veckor... :)


Vanilla & cream


I n s p i r a t i o n


HOME

Stannade hemma idag från skolan, hade inte sovit någonting inatt och har värsta jävla magkrampen så jag dööör! Har bara legat och kollat på tv och försökt äta lite frukost. Lite senare tänkte jag kolla igenom lite saker inför imorgon, då är det dags för nationella igen fast denna gång är det i 3 timmar.. Döda mig.


Tröttttttt

Orkar inte blogga mer idag, haft nationella och hoppträning. Helt slut, ser på Jersey shore just nu sen blir det sova! Godnatt :)


Godmorgon - nationella prov

Godmorgon!
Vaknade precis, hur trött som helst. Ska strax börja fixa mig, hinna äta frukost också och välja kläder. Börjar halv nio så det hinner jag nog ;) kommer inte hinna uppdatera något innan jag drar mig drar mig mot skolan.. Efter skolan (slutar tre :() ska jag först hem sen dra mig mot stallet igen, idag står det hoppträning på schemat :) hörs efter skolan!


Med/utan smink


Goodnight

Min dator vill fortfarande inte samarbeta med mig och Jersey shore hade jag missat redan :( sätter punkt för idag. Godnatt på er!


Home!

Kom just hem från stallet, eller inte precis just nyss men för ett tag sen. Har hunnit äta chokladpudding och kollat runt på lite bloggar :) Nu tänkte jag tvätta bort sminket sen kolla på tv, Jersey shore kommer ju idag. Älska! Sen försöka sova liiiite tidigare idag än vad jag brukar för imorgon är det ju nationella!! Ska även försöka starta igång min data som verkligen inte ville samarbeta med mig innan jag rörde mig mot stallet.. Blir ju för mycket mobilbloggande. Jävla data :(


Nu; stallet

Menar ju självklart att jag glömt böckerna i skolan i förra inlägget ;) nu åker jag till stallet!


Till stallet!

Hann inte slänga in detdär inlägget innan jag drog till skolan. Vart stressad och allt var fel. Men nu är denna skoldag slut, helt chill dag. Imorgon är det nationella i svenska, tagga! Fast när jag precis kommit hem märkte jag att jag glömt svenska boken hemma.. :( klantigt. Min buss kommer om precis 27 minuter, så ska byta om osv.. Bloggar när jag kommer hem!


Monday mooorning

Godmorgon!

Vaknade för några minuter sen, ganska pigg om jag ska vara ärlig! :) nu ska jag hoppa in i duschen och efter det börja fixa mig inför school. Kort dag idag, slutar två så det är skönt! Slänger in ett inlägg innan jag drar mig mot skooolan. P u s s


Bästa <3

Världens finaste, bästa, underbaraste mormor <3


GODNATT!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det somsagt måndag och en ny vecka. Har en rätt så kort dag imorgon, börjar nio och slutar två. Chill! Efter skolan ska jag först hem sen möta upp mamma på hennes jobb sedan åka vidare till stallet.. Godnatt :)


Jersey shore.

Sitter och glor på Jersey shore just nu, mina ögonlock känns tyngre och tyngre för varje timme som går. Så när Jersey shore är slut (som är om ungefär 15 min) ska jag fixa allting inför imorgon, packa idrottskläder osv.. Sen sova! Imorgon är det måndag igen - ny vecka - nya tag. Slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig! ;) L O V E


Gäster!

Oooops.. Glömt att uppdatera idag! Vaknade upp imorse av sprängande huvudvärk, kollade tv en stund sen åkte jag och mamma till stallet. Red bianca en sväng, fyfan vilken energi hon har!.. :)

Kom just hem från stallet, och gästerna kommer närsomhelst, så ska kila nu! Puss


Sämst uppdatering!

Sämst uppdatering idag.. Har haft fullt upp hela dagen & nu är jag helt slut. Håller på att somna i soffan så säger godnatt för idag!.. Imorgon är det söndag igen och massa plugg väntar på mig, fast innan jag fokuserar på pluggandet så ska jag till stallet och sköta om min pålle :). Godnatt på er!


Tv mys

Kom precis hem från kalaset, så jäkla trött efter all skrikande så nu ska jag byta om till myskläder och kolla på gladiatorerna med lillebror. Chill lördag :)


Saturday

Hallå! Kom nyss hem från stallet och ska precis hoppa in i duschen. Sen blir det att fixa sig inför ett 7års kalas :) hörs sen, puss!


Godnatt!

Hoppar ner till sängs nu, imorgon blir en körig dag. Godnatt på er! :)


Trött!

Min kväll har bestått av godis och massor utav skratt & snack med brorsorna, ibland kan det behövas faktiskt. :) tänkte gå och lägga mig snart för att orka ta mig upp runt klockan sju imorgon för att åka till stallet sen på eftermiddagen är det kalasdags!.. ;)


Tv spel med min favorit!

Sitter och spelar tv spel med min favorit just nu, lillebrorsan såklart! ;) snart kommer mamma hem och därefter åker vi och köper lite gott till ikväll. Hemma-mys med familjen får det bli ikväll, känner inte mig taggad på att gå ut i kylan och bli ännu sjukare..


MUSIC


FREDAG!

Vaknade upp och kollade på klockan och märkte att jag hade försvoit mig. Hade bara 40 minuter på mig att fixa mig, välja kläder, sminka mig, fixa håret + ÄTA FRUKOST. Men som tur var så hann jag ändå! ;) Kom till skolan och pluggade lite till matteprovet som jag hade idag.. (gick helt OK) sen hade vi även förberedelser inför nationellaproven i svenska som vi har nästa vecka.. DÖ skola, DÖ!..

Nu ska jag lägga all skola & pluggande åt sidan och börja fokusera på helgen istället, tycker det låter som en bättre ide :).. Det är ju fredag! Helgen har egentligen inte så mycket att bjuda på med tanke på att jag varit sjuk i en heeeel vecka och inte vill köra all in. Nu ska jag äta mellis, hörs sen. L O V E

417953_3184052357187_1142091434_3345803_535005143_n_large

True


G o o d n i g h t

Efter mitt matte pluggande hoppade jag in i världens längsta dusch, så skönt och bara känna sig fräsch :) nu ska jag smörja in mig med världens godaste body lotion med kokosnöt lukt och därefter sova!

Back to school imorgon, matteprov och musik redovisning står på schemat imorgon. Sen är det helg!! Ska dock ta det lugnt med tanke på att jag varit sjuk nu i en vecka.

Puss & godnatt på er gullrumpor ;)


i n s p i r a t i o n


Plugga matte!

NU: ----> Plugga matte :( Matteprov imorgon, tagga!
_dsc0024_184530280_large

Ny start!

Nytt år - ny månad - ny blogg, ja det låter bäst så. Dock har det ju varit 2012 ett tag nu.. ;) Men det spelar mig ingen roll, för jag kör på nytt ändå!.. Haft tankar om att skaffa blogg igen nu på siståne men kännt att skolan får gå före, men nu fick det bli en till slut!

Bjussar på en bild på mig & Johanna sålänge!