VEM VARE SOM KASTA?

EY YO, VEM VARE SOM KASTA? ;)
 

@ Johanna home

Hej på er! Sitter just nu hos Johanna, var ute en stund med massa folk. Vi drog till Nyfors och kollade läget där sen drog vi hemåt igen. Vi har precis "nattkäkat" lite och sitter just nu och ser på film :) SOMMAREN MED GÖRAN för er som ville veta vilken film! 
 

TRYCK F5

TRYCK F5 om ni inte ser den nya headern! PUSS PÅ ER ♥
 

Godnatt!

Har chillat hela kvällen lång, lyssnat på bra musik & käkat glass :D ÅH, älskar sommarlov! 
Nu tänkte jag tvätta bort sminket och sedan gå och sova, imorgon är det en lååång dag som väntas. Stallet på eftermiddagen och kvällen träffa lite folk. Låter ganska OK det faktiskt... Godnatt! (GÅR EJ ATT MOBILBLOGGA, BLOGGAPPEN ÄR CP I HUVUDET) 
 

MEINE BESTIE ♥

MEINE BESTIE, Ja.. Nu har ni nog missat en hel del, CHECKA den där långa texten så förstår ni vem det är! 
 
Johanna & Jag "träffades" första gången när vi båda var 7 år gamla, alltså för ungefär 10 år sedan. Det började med att vi bodde på samma gård i Granängsringen, jag var ute för att kika på det nya som jag inte sett förut, och där står en blond tjej som då var Johanna. Vi började prata väldigt mycket och genom det fick en väldigt bra kontakt med varandra. Sen blev klockan mycket och det var dags att gå in och varva ner och bada och hela köret man gjorde när man var liten.. Dagar efter det så lekte vi nästan varje dag, både ute på gården och även hemma hos varandra. Och genom det blev vi allt bättre kompisar för varje dag som gick och för varje gång vi var/lekte med varandra. Men jag var inte så snäll mot Johanna något år efter vi lärt känna varandra, jag började mobba henne, skickade mina vänner på henne och även så skickade jag mina bröder på henne. (Vågade antagligen inte ta saker i mina egna händer) Jag var en ren idiot, Johanna hade inte gjort någonting mot mig utan jag ville bara retas och bara se henne stå där och se hur rädd som helst ut. Det var en sån riktig bitch jag var när jag var liten. MEN jag gick och sa förlåt till Johanna och hon tog snällt emot det och vi blev vänner igen, lekte som om att ingenting hade hänt. Vi började sova över hos varandra och följa med varandra till stallet/bada/shoppa osv.. Och tänk er, nu 10 år senare är vi Bestie's. Vi har snackat med varandra varje dag i ungefär 10 år. Det är faktiskt helt sjukt!.. Vi har haft våra upp och ner dagar, vi har bråkat, vi har missförstått varandra, men så fort det blir något knasigt emellan oss så löser vi antingen det direkt eller dagen efter. Det är så vi rullar, jag & Johanna ;) Vi genom allt bestie!
Glöm inte att checka Johannas blogg på: www.johannaalmstrom.devote.se 
 
 
 

- INSPIRATION -

12991774715hu1llarge_large
888d6938001a70284ff5ee7d_large
14916a410005a64f4ff5ef30_large
4adbd55a0012b3c74ff2caa4_large
-inspiration-and-creativity-22217840-500-272_large
Tumblr_l4s26epvvm1qzidboo1_500_large
1438121-11-1341432241292_large
Organized_closet_large
Animal-black-and-white-blonde-cross-fashion-favim.com-435788_large
Tumblr_m6e8250ujq1qkww7to1_500_large
 

- PLANER -

Imorgon är det fredag, tjoho. Bara 2 dagar kvar tills min älskade pojkvän kommer hem från Tjeckien. Inte bara det, utan jag ska sova hos Johanna från och med imorgon till söndag, och därefter eventuellt HELA veckan. Utan några föräldrar... Det ni ;) På måndag är det party som gäller, men INTE hemma hos Johanna utan vi hittar något ställe att vara på som vanligt! Är ganska taggad på livet just nu.. Det är sommarlov, jag har världens bästa pojkvän och vänner, och livet leker som vanligt!.. Vad ska ni själv göra då? det är ju förfan sommarlov :D 
 
Tumblr_m6ersr1a4z1r4wxpwo1_500_large_large

UPPDATERINGEN = APSKIT

Min uppdatering suger verkligen apskit, men jag sa ju att jag ska FÖRSÖKA förbättra mig och FÖRSÖKA blogga varje dag, eh.. Det höll verkligen inte sådär skit länge, men jag har märkt att jag har mest tid på kvällarna då jag har tid att sätta igång datorn och bara chilla. På dagarna det är då jag sover bort halva dagen & sedan är ute med vänner osv.. Men, dagen idag då. Ja, vad har jag gjort idag? Jo jag var ju barnvakt imorse, sedan så hoppade jag in i duschen när mamma väl kom hem och fixade mig och drog ut och träffade mina kära vänner, inte mycket med det. Det var skit tråkigt ute, så jäkla dött ute nu när alla åkt iväg på semester och så, huh.. När ska jag iväg då? - Aldrig. Jodå, blir eventuellt finland och stomnarö i sommar men familjen & vänner. Har en del planer inplanerade nu i veckan som kommer och imorgon!? Det får ni veta snart :) 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er, eller ska man kanske säga goddag? 
Har ni sovit gott? Det har inte jag, min lillebror har väckt mig hela tiden för att det alltid är någonting han vill ha/ behöver hjälp med. :( så nu är jag riktigt trött, så tänkte vänta tills mamma kommer hem och då lägga mig och sova i någon timme eller två. Ikväll är det utgång med några vänner, inget mer med det.. Ville bara uppdatera lite :) puss!

hyvä yöta!

Ska alldeles strax tvätta bort sminket sen krypa ner i säng, imorgon väntas det att vara barnvakt.. Inget jag direkt ger tummen upp på. Godnatt! :) 
 

23 juni - 2012

23 Juni 2012, blev det vi. Jag & min älskade pojkvän. ♥
Vill bara påpeka att vi blev tillsammans på min mammas födelsedag och samma dag som min kusin föddes, haha det ni ;) 
 

Fortfarande besökare..?

Hej på er!.. Visade sig att mina besökare är kvar, även fast jag inte bloggat någonting på senaste.. Men ska försöka ta tag i dethär igen, och FÖRSÖKA blogga varje dag även fast det är sommarlov och man knappt har tid med någonting förutom att sova då. På senaste har jag allt från att blivit förkyld till att skaffat pojkvän.. Ja, det ni ;) Hehe... Mer om det sen, idag var jag och Johanna i stallet och hälsade på min pålle och red lite, vi tog även med systemkameran och gissa om det blev bilder? JODÅ! Nu ska ni få se...: